animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca.... - Pagina 2 Empty Re: Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Mesaj  Vizitato Vin Sept 11, 2009 5:23 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca m-am dat la punga cu biscuiti cu cioco a lu' buni... din nou. in ritmul asta se duce de rapa planul subred cu "gata, gata cu ciocolata!", mai ales noaptea-.- si ai mai fi stiut ca ma rad de tot scandalul asta cu averea... doamne feri. acum sunt si la otv. Exclusivitate!!! o noua elodie se naste, acum ca murit ion dolanescu>.<

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca.... - Pagina 2 Empty Re: Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Mesaj  Vizitato Joi Sept 17, 2009 3:39 am

e o distanta destul de mare intre posturi, soooo... I can do it, riiight? Very Happy hope so>.<''

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca dupa compunerea mea si Strigat de luna 2, mama a prins gustul de citit povesti scrise de mine sau de prietenele mele si m-a rugat sa-i mai dau =))) acum fac turul forumurilor si scanez totul cu privirea. not giving kinky stuff, anyway, oricat mi-ar placea mie povestile:))))

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Oct 30, 2009 7:11 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma enerveaza ca vinerea e cea mai lunga zi din sapt . E asa de urata . Si ma enerveaza ca la germana nu avea trecut 10-le meu pretios . Ce om hain ....

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Noi 06, 2009 10:02 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma asteapta un week-end frumoooooos pt ca mama si mica bestie sunt plecati la munte si eu sunt singura la leneveala!^^ si ai mai fi stiut ca azi am stat cu doua prietene 40 de minute pe banca din fata casei, epuizandu-mi toate injuraturile pe care le-am putut gasi... dar profa de bio chiar le merita, cu varf si-ndesat!

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Mar Dec 01, 2009 8:13 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca m-am apucat sa proiectez cizmulita ,sper sa imi iasa si sa o fac frumos si ai mai fi stiut ca nu gasesc nimic dragut pe care sa il imbrac si eu pt bal ... poate o sa gasesc intr-o zi cu soare ....
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Dec 06, 2009 12:14 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am scris azi-noapte si am de gand sa scriu si azi mai mult si sa gat cat mai repede 'povestea' aia noua, dar nu ai fi stiut si ce anume am scris, pentru ca nu stiu daca voi da cuiva.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Dec 06, 2009 4:13 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt dezamagita si furioasa si...dezamagita; dar nu e nimeni vinovat in afara de mine, am sperat iar si suferinta e urmarea fireasca.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Sam Dec 12, 2009 9:14 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi vine sa mor de plictiseala , nu vreau sa fac teme , nu ma simt in stare sa gandesc sa fac eseurile sau sa invat pentru luni , iar afara nu pot iesi ca ninge si am "alergie" la ninsoare . Caut comunitati anime fiindca aici nu e deloc activitate , iar pe passion nu sunt asa multe postari ... as da si ultimul banut ca sa am a+-ul inapoi
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Dec 15, 2009 1:14 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt haaappy^.^ Ador Craciunul si atmosfera ce domneste parca peste tot si pe care abia acum o constientizez, pentru ca a si nins putin *yaaaaaay*, chiar daca acum a mai ramas numai putina zapada care a inghetat... mi-am gasit niste jambiere visinii adorabile si sunt groaznic de incapatanata sa port iarna asta numai fuste xD si mi-am facut codite cu panglici rosii si fac abuz de caciulita cu urechi de elf=))

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Mier Ian 06, 2010 2:31 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am avut o zi minunata , superba , dupa ce inceput am avut ma asteptam la mai rau , dar nu sa spar cuptorul cu microunde cu un ou ... ce naiba mai pot face ca sa stric ziua si mai mult ?
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum