animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca.... Empty Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Mesaj  kannaary Joi Iul 16, 2009 2:35 am

Jocul e simplu si usor de jucat , ne va face sa ne cunoastem mai bine ...
Ce ai de facut ?
Trebuie doar sa completezi "Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ..." cu o propozitie , o fraza sau mai multe care sa aiba legatura cu ceea ce simti , traiesti , experimentezi , actiuni pe care le faci etc .

Exemplu : Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi se rupe sufletul cand vad mesajele ei , dar nu am ce face , este o decizie , nimeni nu a spus ca va dura vesnic , ci ca va exista , o perioada cel putin .

E usor , ne? Acum va las pe voi !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca.... Empty Re: Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Mesaj  kannaary Sam Aug 01, 2009 10:34 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt socata ca intr-un documentar despre sobolani apare asa ceva "Daca urmam firul Ariadnei in creierul sobolanului ..." - ma simt grozav ... asocierea cu un sobolan e demna de mine
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca.... Empty Re: Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....

Mesaj  Vizitato Lun Aug 03, 2009 12:42 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau si eu o imagine cu alphard pe plaja bounce ...de ce numai Maria si Canaan?
http://e-shuushuu.net/images/2009-07-29-183095.jpeg

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Mar Aug 04, 2009 3:28 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca astept ziua de maine ... la prima ora ma arunc pe net si dau restart pana apar rezultatele si la poezie , macar sa iau si eu acolo un loc 3 , doar eram prima dupa cei care au comentat ... poate iar loveste juriul ... (acum la proza mi-a dat 1 punct ... si cu 2 din ce avea ca rezultat = 3 ... locul 17 urrra! - ce bine ca nu mai e nimeni dupa mine )

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Aug 04, 2009 4:28 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma simt...ca o idioata care isi vine in fire si isi da seama cat a fost de idealista, de increzatoare, de...n-am cuvinte! Cum am putut sa iubesc tot timpul asta o imagine, o proiectie a mintii mele, ceva ce acum nici nu mai pot recunoaste? sa ma expun la atata...dezamagire? Dar a fost prima si ultima data in viata asta!

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Mar Aug 04, 2009 3:21 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am scris o poezie care are 48 de versuri ( si toate cuvintele fiecarui vers se termina in ie -adik monorima Very Happy) mor de ras cand o citesc , sper sa fie amuzanta si pt juriul de la concursul ala . As si mi-am mai gasit si poezia de la istorie , daca vrea cineva sa invete Regulamentele Organice printr-o poezie sa mi-o ceara !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Aug 04, 2009 11:17 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca in ultimul timp am niste ganduri ciudate si ca simt deseori golul ala idiot, apoi mi se face rau si nici nu stiu daca e din cauza gandurilor, a stomacului meu destul de stricat sau a unor decizii care trebuie luate, dar pe care nu am eu nenorocita aia de putere sa le iau. si nici nu stiu daca gandesc bine sau nu>.<

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Joi Aug 06, 2009 10:40 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am inteles cum se face si de acum o sa lucrez mai bine ... ma rog ... o sa ma prostesc in ps cu ceva mai multe informatii si ai fi stiut ca ma omoara genunchii ( cand se schimba vremea , ma dor ...si cand ma gandesc ...eram batrana de la 5 ani si simteam durerea) si stiai ca mi-e dor de ele

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Aug 07, 2009 2:01 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt ca naiba de nervoasa si imi vine sa injur mai rau ca atunci cand sunt la scoala. WTF? Ce o apuca pe mama?? O ultima urma de demnitate ma face sa nu izbucnesc in plans si sa ma mai tin pana mi se gata asazisa ultima de computer si ma duc dracului la mine in camera.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Aug 07, 2009 10:16 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut cum e sa te simti...cea mai iubita dintre pamanteni, dar cu un gol imens in tine Laughing *ras ironic, desigur*

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Aug 07, 2009 10:24 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca macar vremea se potriveste starilor mele si ca vreau sa dau timpul inapoi cu o zi , o singura zi ... daca s-ar schimba lucrurile ce bine ar fi ... dar acum lucrurile sunt asa cum sunt ... viata celor ramasi merge inainte

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  kannaary Dum Aug 09, 2009 11:51 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa scriu o poveste numita eu si ea si vreau sa adun intr-un album pozele facute in 15 ani ... trebuie sa fac ceva special ...va fi ziua noastra si atatia ani ... mie imi par multi

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 10, 2009 3:21 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca as vrea sa dispara ecranul asta enervant al computerului, sa fie totul aici si acum.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Joi Aug 13, 2009 12:43 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am o lene in mine de zici ca o sa mor peste o secunda , de lene ... si treb sa fac atatea ... si nu voiesc si nu voiesc ...oh !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Aug 13, 2009 3:07 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt mandra de rezultat si ai mai fi stiut ca ma distreaza curatenia generala pe care a trebuit sa o fac pe desk... acum, pe langa firefox, mess, winamp, limewire si recycle bin mai am pe desk doar doua foldere: "Shortcut-uri" si "Altele" xDD deh.. tre sa se vada tot, nu?Very Happy

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Aug 23, 2009 7:41 am

se accepta dublu-post? :-S

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca m-am bosumflat... intai Yomi, acum Chikane. De ce nu poate sta lumea de partea buna??>.< si ai mai fi stiut ca ma voi stradui sa ma trezesc maine devreme, chiar daca mai stau si la ep 9... doar am un desen de facut si de scris si de mai lucrat la tema aia afurisita de la mate (oricum fac totul gresit...).

Edit: *yeeeey, first on 2nd page xD*

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Lun Aug 24, 2009 10:15 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am fost la microrezervatie cu Wka unde am trecut un pod .. fragil ... ma mir cum de nu am ajuns colege de balta cu broastele

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 31, 2009 2:33 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma simt tare optimist zilele astea >3< Dar nici eu nu stiu de ce .. am vorbit cu multi prieteni .. nostalgie, stiti voi .. good ol' times : ))

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 31, 2009 2:53 am

^ma bucur ca te face fericit... pe mine cand ma afund in nostalgie ma apuca plansul

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma distrez... intr-un mod urat. adica nu ma distrez cu adevarat, dar chiar am fost rea si am vrut sa continui atacul cu statusurile... nu stiu ce vreau sa demostrez.. cat de scorpie pot fi? hai ca-mi iese bine:))

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 31, 2009 3:12 pm

(ei, si pe mine ma mai face nostalgia sa bocesc uneori Very Happy ..)

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ador vremea de astazi. Ploaie, intuneric .. ma face sa ma simt linistit si relaxat, detasat - era momentul ca soarele sa-mi dea o pauza >.<

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Sept 06, 2009 7:02 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-am pus... *counting* noua discografii la descarcat (asta dupa ce mi s-au mai descarcat vreo 2) si inca mai caut xD e mult mai usor asa, decat sa iau melodiile pe rand, cum faceam de obicei cu Limewire-ul^^

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Sept 07, 2009 12:47 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau si eu selectii din discografiile Laurei xD daca sunt gothic rock Laughing

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Sept 08, 2009 4:57 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca m-a uimit o colega cu confuzia ei cu comentarile cu tot... si ai mai fi stiut ca asta m-a dus cu gandul la ce a spus edith(vecina xD) azi, apoi la cum am ajuns sa nu o urasc pe colega aia, la cum am ajuns sa simt ca mi-e indiferent daca e ea, sau altcineva care obisnuia sa fie important pt mine, la cum trece timpul... uite un bun exemplu, cum ajunge un om de la o confuzie cu un comentariu pe hicinci, la nostalgie si tristete^^ very smart.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Sept 11, 2009 3:56 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu stiu daca mai rezist pana la 12 ... si ieri am adormit , dar azi se termina sezonul 4 pe tvr si de luni incepe sezonul 5 ... parca as fi bolnava .... numai gandul ca trebuie sa ma trezesc devreme ma sperie , iar visul ala cu prima zi de scoala , cu ele doua vb la telefon .... si ea era Laura si ii vorbea asa de liber ... as fi vrut sa fie reala partea aia ...
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Sept 11, 2009 4:41 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca in secret speram ca melodia aia sa fie pt mine =))))))))) cred ca am luat-o un pic pe aratura...de fapt am luat-o demult, acum ma apropii de...marele canion =))))))

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum