Ce ai face daca...?
Pagina 1 din 1
Ce ai face daca...?
E un joc foarte simplu^^ sa dau un exemplu...
userul x: Ce ai face daca maine nu ai mai putea vedea?
userul y: As da mai multa atentie celoralte simturi care mi se vor ascuti probabil si voi incerca sa ma descurc, chiar daca imi va fi mult mai greu...
Ce ai face daca...
Fiecare trebuie sa puna, dupa ce raspunde la intebare, o alta intrebare care sa inceapa asa...
Let the game begin!^^
Ce ai face daca s-ar lua curentul in intrag orasul tau pentru o saptamana?
userul x: Ce ai face daca maine nu ai mai putea vedea?
userul y: As da mai multa atentie celoralte simturi care mi se vor ascuti probabil si voi incerca sa ma descurc, chiar daca imi va fi mult mai greu...
Ce ai face daca...
Fiecare trebuie sa puna, dupa ce raspunde la intebare, o alta intrebare care sa inceapa asa...
Let the game begin!^^
Ce ai face daca s-ar lua curentul in intrag orasul tau pentru o saptamana?
Vizitato- Vizitator
Re: Ce ai face daca...?
Oau asta ar fi greu O_o Daca s-ar lua curentul atata timp .. cred ca as citi mai mult si as adormi mult mai devreme, odata cu soarele.
As mai iesi probabil pe-afara sa ma plimb, sa descopar chestii noi.. dar ar fi greu T^T
Ce ai face daca din senin ar incepe un cutremur foarte puternic (ceva gen 7,9 grade Ritcher) ?
As mai iesi probabil pe-afara sa ma plimb, sa descopar chestii noi.. dar ar fi greu T^T
Ce ai face daca din senin ar incepe un cutremur foarte puternic (ceva gen 7,9 grade Ritcher) ?
Vizitato- Vizitator
As muri de frica , nu as muri , dar as lesina si nu m-as mai trezi usor la realitate . Ca de obicei cand e cutremur , nu m-as mai putea misca si as astepta resemnata sa ... xyz .
Ce ai face daca maine ai afla ca peste 2 luni ai de dat un examen important iar tu nu sti nimic ?
Ce ai face daca maine ai afla ca peste 2 luni ai de dat un examen important iar tu nu sti nimic ?
In primul rand ar conta materia la care am de dat examenul... daca e o materie care imi place cat de cat si la care ma descurc de obicei, nu mi-as face prea multe griji si as repeta ceva pe ultima suta de metri cum fac de obicei, sperand sa nu iau o nota prea mica. Daca e o materie urata, cu care eu sunt de obicei paralela, ca fizica sau chimia(atunci cand vine vb de reactii>.<) m-as speria rau de tot si as merge probabil la meditatii, sau m-as stradui sa fiu mai atenta la ore si as toci tot ce nu inteleg si nu am cum sa inteleg... cum ar fi fizica X__X am o boala pe asta=))
Ce ai face daca ti s-ar da ocazia sa faci ceva nebunesc? Un sport extrem sau altele... nu periculoase, dar nebunesti. Ai accepta? Nu? De ce?
Ce ai face daca ti s-ar da ocazia sa faci ceva nebunesc? Un sport extrem sau altele... nu periculoase, dar nebunesti. Ai accepta? Nu? De ce?
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum