animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Placut/ Neplacut

In jos

Placut/ Neplacut Empty Placut/ Neplacut

Mesaj  kannaary Joi Iul 16, 2009 3:21 am

Ai vreun film preferat ? Care e motivul pentru care te-ai indragostit de el ? Despre ce e vorba ? L-ai revazut de multe ori ? Ce personaje ti-au placut ? Coloana sonora era potrivita?
Desigur , trebuie sa existe si un film pe care sa nu il suporti , pe care regreti ca l-ai vazut , spune-ne si noua titlul , lasa-ne sa aflam de ce.
Spor la postat !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Placut/ Neplacut Empty Re: Placut/ Neplacut

Mesaj  Vizitato Vin Aug 14, 2009 2:52 am

Placut
Filmul meu preferat este " Save the last dance ". Coloana sonora e superba, adecvata, reusind sa ma atraga din prima secunda in care am auzit-o. Melodia mea preferata din film este " All or nothing ".
Personajele sunt foarte atragatoare, haioase, creand o admosfera placuta si lasandu-te sa le cunosti foarte usor.
Povestea e draguta, deosebita, cu un final fericit insa multe intorsaturi de-alungul primei parti mai ales. (filmul are doua parti)

Neplacut
Am regretat cu siguranta faptul ca am vazut " Saw 1 " . Este un film nereusit, plictisitor in majoritatea momentelor si cand actiunea incepe intradevar sa se desfasoare alert, totul devine mult prea infricosator si deloc original.
Coloana sonora .. nu stiu ce sa zic, e aproape inexistenta dat fiind ca exista o balanta intre liniste totala si urlete, tipete.
Nici povestea nu mi se pare originala, logica e oarecum interesanta dar mi s-a parut mai mult ca as rezolva o ghicitoare pe cont propriu, personajele nu s-au facut deloc placute.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum