animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acum faci ... ?

In jos

Acum faci ... ? Empty Acum faci ... ?

Mesaj  kannaary Joi Iul 16, 2009 2:49 am

Este un alt joc usor care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine , nu e inventat de mine , dar este dragut asa ca m-am gandit sa il pun si aici . Ce trebuie sa faci ? Trebuie sa raspunzi la intrebarile puse , acestea nu se vor schimba , vor ramane aceleasi si vor exprima ceea ce simti acum si nu mai tarziu.

Mancand:
Band:
Purtand:
Gandind:
Vazand:
Auzind:
Simtind:
Dorind:
Iubind:
Urand:

Un exemplu :

Mancand: imi mananc buzele ca de obicei
Band: un suc , ma enerveaza sa il tin langa mine , dar acum e asa cald ca nu ma mai gandesc unde il tin , vreau doar sa beau din el
Purtand: o rochie alba pe care sunt cusute niste imprimeuri
Gandind: ce o sa mai postez , cum se va termina totul , la viata si grijile si bucuriile ei .
Vazand : ecranul si televizorul cu coltul ochiului , e o reclama stranie . Face referire la o bere din Timisoara , reclama e filmata in Sibiu si de obicei face referire la Constanta
Auzind: reclama , pe mama
Simtind: caldura si tantarii care ma papa .
Dorind: sa fie mai frumos afara , sa ma mai duc la 3D si sa iasa totul bine , fara alte lacrimi
Iubind: prietenii
Urand: tacerea

Acum scrieti si voi !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Acum faci ... ? Empty Re: Acum faci ... ?

Mesaj  Vizitato Joi Aug 06, 2009 8:22 pm

^Fedra, stiu reclama aia... omg, cat am putut sa rad cand am vazut-o=))) Berea e Timisoreana, reclama e facuta in Sibiu si face reclama si la festivalul berii din Iasi=))))))

Mancand: tocmai am terminat singura mancare pe ziua de azi... niste felii de parizer si de cascaval cu paine
Band: suc de mere
Purtand: pijama... adica pantalonii de pijama si maioul negru
Gandind: ca in ultimul timp a fost totul ciudat de pasnic intr-o privinta macar si ma simt aiurea ca nu stiu de ce
Vazand: masa plina, farfuria acum goala, cosul de paine, o sticla de apa si computerul, normal xD
Auzind: Reamonn - Sometimes (again *sigh*) si ploaia
Simtind: dunno... serios de stiu>.<
Dorind: sa fie toooate fericite... si vesnica mea dorinta ireala, o intalnire intre toate lunaticele
Iubind: prietenii
Urand: distanta, timpul, pedepsele, faptul ca eu chiar le merit-.-

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Joi Aug 06, 2009 10:49 pm

Mancand: o napolitana ... vreau paine ca sa pot manca niste snitele ... sau unul ...sau jumate ...
Band: nimic ...stau pe uscat
Purtand: o bluza bej cu scris roz pe ea .. "girls! Today you're the (si e desenata o stea) be sexy ! be..shy! They're looking at .... (sageti mai multe) you ! Show them...who's the queen excees jeans have done!"
Gandind: la vreme , la zilele ce vor veni , la ce am de facut si la ce nu am de facut , la povestea cretina ...la celelalte povesti pe care le scriu ... la ele , la mine ... etc
Auzind: Vh1
Vazand: lista cu omuleti care fac ...chestii
Simtind: foame , placerea unei temperaturi potrivite , dor
Dorind: sa merg prin Ro si sa le gasesc pe mess cand intru
Iubind: ura
Urand: ----

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Aug 14, 2009 2:46 am

Mancand: buze, un meniu frecvent x3
Band: apa destul de rece, dar nu indeajuns ...
Purtand: un tricou alb cu un " Very Happy " in mijloc (iubesc acest tricou ^^~) si niste pantaloni 2/4 (sau ceva de genul) albastri
Gandind: la ziua de maine, ca am de facut bagajele, la perseide
Vazand: lampa noua de birou, ah! e asa frumoasa dar nu o pot misca in nicio directie, nu e deloc utila -_- Cred ca va trebui sa raman la cea veche ..
Auzind: -o pe mama vorbind la telefon .. a inceput sesiunea de telefoane x)
Simtind: o oarecare oboseala dar trebuie sa raman treaz! Mi-am promis ca voi vedea perseidele~
Dorind: sa pot ramane treaz pana la miezul noptii, sa nu mai gasesc alta ganganie in baie ca seara trecuta ~yuck!
Iubind: linistea, prietenii, lucrurile simple, zambetele
Urand: nimic

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Aug 14, 2009 4:00 am

Mancand: ceva din paste si branza si oua
Band: lapte cu tantari , e bun si dulce ,....
Purtand: o rochie larga in zeci de culori careia nu ii gasesc o curea potrivita
Gandind: nu prea e bine sa spun ce gandesc ... ar fi plin de stelute aici ... gandesc la multe , la alegerile pe care suntem fortati sa le facem , la oamenii care pleaca si cei care vin , la melodii , la certuri ... la ianuarie-februarie ... la mare ... la mine ... la ele si nu ma incanta asta
Auzind: aceeasi melodie de la Dreamy ... pacat ca nu o gasesc sa o si iau acasa
Vazand: reclama de la enciclopedia si ecranul
Simtind: amaraciune , ciuda ca sunt proasta si ca ma incred in simtiri si nu in experienta ... ce mare lucru Ariadna ? Nu au nevoie de tine ... esti un obiect , de pus in vitrina , un calculator bun de ajutor cand e cazul si apoi te pun frumos in vitrina ... noapte buna
Dorind: sa fiu intrega la minte ... sa dau timpul inapoi ...
Iubind : episoadele frumoase
Urand: 11 H

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Aug 14, 2009 6:15 am

Mancand: lantul care-mi atarna la gat... e dintr-un plastic negru("ata") si are ca medalion un trifoi un patru foi intr-o bula transparenta... pe margine bula are metal... si tocmai cand am simtit gustul ala specific de metal, mi-am amintit de bagatul cheilor in gura si de faza din autobuz=))
Band: nimic, am baut apa acu cateva minute
Purtand: o camasa de noapte care zici ca a intrat la apa... e groaznic de scurta. bine, camasa a intrat jos la apa ca in rest are ditamai decolteul... ceva imi spune ca ar fi trebuit facuta pt altceva
Gandind: mi-a trebuit mie sa-mi amintesc ca m-a rugat kannaa sa postez in doua locuri si acum iata'ma, rugandu-ma sa nu cada netul si sa nu fie mama somnambula si sa ajunga cumva prin camera mea>.<
Vazand: ecranul si... intuneric, e bezna in jur
Auzind: cei cativa oameni de afara... bistrita e un oras pustiu noapte dar ce vorbesc astia pe centru se aude foarte clar in camera mea>.< freaky
Simtind: mancarime... m-au mancat tantarii zilele astea intr-o veselie, daca am tot stat cu geamul deschis si lumina aprinsa noaptea>.< si oboseala si somn si lene si muuulte
Dorind: sa fie frumos, sa gasesc wireless acolo, sa nu-mi rup picioarele pe role
Iubind: pe voi
Urand: ca trece timpu asa repede... si ca trebuie sa ma trezesc devreme... si ca mai am de pus neseserul si alte cateva chestii in bagaj... si ca nu-mi gasesc plasa cu atele mele dragi... ce ma fac eu daca nu pot impleti?

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Sam Aug 29, 2009 8:51 pm

Mancand: unghiile , sunt precum un animal ce ataca ...mai intai roade usor chinuid biata prada , apoi se apleaca si inghite , eu sper sa nu imi musc unghiile , doar le ...tachinez
Band: ......resturi de oja
Purtand: o bluza verde cu imprimeu ... maneci treisferturi ... si partea de la abdomen este stransa pe cand cea de sus e larga .
Gandind: la nana , la azi... la scris ... la ea , la anul ... e trista viata de scoler .
Auzind: ce-i cu andy
Vazand: ecranul , sterne , cearceaful , martinel si un sfert de ecran de tv
Simtind: durere de gat , nu stau prea bine pe martinel
Dorind: sa pap , dar mi-e lene .. frigiderul e in bucatarie ..treb sa traversez un mic culoar , sufrageria apoi ajung in bucatarie ,pana la frigider mai fac vreo 5 pasi ... ne ...
Iubind: ...
Urand: pe mine

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 31, 2009 3:27 pm

Mancand: ff, nimic
Band: apa minerala I love you
Purtand: un tricou alb cu dungi negre de marinar (eu si Basescu) si niste pantaloni 2/4 <sau cat or fi> negri
Gandind: la vremea asta, e urata dar frumoasa in acelasi timp, in ce zi suntem astazi? la Crystal Boudoir, la multe..
Vazand: monitorul si stick-ul de memorie langa el
Auzind: -o pe mama vorbind la telefon , ploaia
Simtind: oboseala si putina greata .. cred ca e de la apa minerala, am baut ca nesatulul >.<
Dorind: nu stiu .. sa ma mut in Islanda =w=? Ee, dorinta asta e veche ... sau Anglia ..
Iubind: destule ..
Urand: prea dimi. Like a Star @ heaven

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Lun Aug 31, 2009 10:30 pm

Mancand: am mancat pana acum putina placinta
Band: apa , am facut sport si acum mi-e sete si ma adap
Purtand: niste pantaloni de pijama verzi si o bluza alba cu imprimeu de broasca si niste sosete portocalii ... park as fi un brad de craciun
Gandind: .............. gandesc puncte puncte .... imi fac griji ca nu m-a sunat pana acum si nu stiu daca e bine , ar trebui sa citesc cartea ce mi-am luat-o ieri , e o culegere in care sunt sintetizate lectiile de istorie .
Auzind: radio romania muzical george enescu (asa se cheama postul )
Vazand: ecranul de la tv si calc, perna , sticla cu apa , pe mama si cam atat
Simtind: Sleep
Dorind: ... sa fie cu totii bine , sa vad si eu ep 9 de la canaan cu subtitrare , am vazut numai jumatate din el
Iubind: confused
Urand: pe mine fiindca sunt egoista si chiar mi se pare ... oribil ce am spus ...

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Sept 15, 2009 1:17 am

Mancand: o unghie... a inceput scoala, ma voi apuca de vechi obiceiuri proaste, nu?>.<
Band: nimic
Purtand: pantaloni trei'sfert de casa negri si un tricou rosu
Gandind: interesanta prima zi... acum mi-e frig. de ce mi-e asa frig? >.< yaaaaaay! s-a gatat in sfarsit de descarcat albumul Tapping the vein (acum mi-a aratat torrentul) xD waaah... I wanna talk to someone. intru in depresie daca nu O.O'' ma distreaza ce zice acum edith de relatia mea ciudata cu cineva.. ciudata pentru ea.. mie imi place statusul meu o.O ah, da, vorbesc cu edith. dar ea nu se pune. vorbesc si cu issa dar ea lucreaza in PS acum si eu trebuie sa scriu dar nu vreau si uite ce frumos ma lungesc...
Vazand: ecranul si un marker si multe CD-uri si cartea pe care o citesc acum "In trei. Un laborator sentimenta" in trei... u got the idea=)
Auzind: acum mi-am bagat muzica in winamp si am luat-o de la inceput la rand... deci Tapping the vein - Bleed
Simtind: frig. sunt inghetata si mi-e lene sa ma duc sa imi ia un pulover si niste sosete sau sa inchi geamul. deci si lene. si o urma de tristete si de... nu stiu... de tot felul
Dorind: sa nu mai imi fie frig, sa gat cartea azi, sa fie o zi buna maine, sa fie bine si fericite
Iubind: friends
Urand: rezistenta mea groaznica la frig, distanta, ca mama zice tot timpul "mai e pana atunci, mai vedem" cand aduc in discutie nijiul si pe tata nici nu l-am intrebat serios, am aruncat doar idea X___X damn-.-

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum