buna tuturor xD
buna tuturor xD
Buna tuturor…ma numesc vio/magda/mag…am 16 ani….Imi place sa visez cu ochii deschisi, sa ascult muzica …( trupa mea preferata este Breaking Benjamin…de fiecare data cand ii ascult, ma simt ciudat de calma si impacata cu mine insami…; imi plac si Three Days Grace siLinkin Park…) sunt intelegatoare si prietenoasa ( bine, daca ar citi sora mea mai mica asta, nu ar fi de acord…relatia dintre noi e….complicata xD).
Kanna mi-a spus de acest forum…Am fost colege in generala, si, privind in trecut, a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea )
Imi plac foarte mult delfinii…Imi place sa fac teste pe blogthings…si sunt cam obsedata de ideea de gemeni ( gen…daca vad gemeni pe strada incerc sa ii fotografiez pe ascuns…) imi place sa mananc dulciuri, mai ales inghetata
Sunt atrasa de contradictii…de filozofia lui yin si yang...si de gemeni! ( am mai spus asta, nu? : ))
De abia am inceput sa ma uit la anime-uri, dar….Mai bine mai tarziu decat niciodata xD…oricum, stiu cate ceva de la kanna ) chiar am fost impreuna anul trecut la otaku )
Kanna mi-a spus de acest forum…Am fost colege in generala, si, privind in trecut, a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea )
Imi plac foarte mult delfinii…Imi place sa fac teste pe blogthings…si sunt cam obsedata de ideea de gemeni ( gen…daca vad gemeni pe strada incerc sa ii fotografiez pe ascuns…) imi place sa mananc dulciuri, mai ales inghetata
Sunt atrasa de contradictii…de filozofia lui yin si yang...si de gemeni! ( am mai spus asta, nu? : ))
De abia am inceput sa ma uit la anime-uri, dar….Mai bine mai tarziu decat niciodata xD…oricum, stiu cate ceva de la kanna ) chiar am fost impreuna anul trecut la otaku )
Vizitato- Vizitator
Re: buna tuturor xD
Buna, Magda!
Ma bucur ca iti plac Breaking Benjamin, am gasit azi o melodie noua, daca iti place si n-ai de unde sa o iei rezolvam noi cumva.
http://www.youtub...z_P52qZe6s
Breaking Benjamin - I Will Not Bow
Ideea e ca BB se afla printre trupele mele preferate
Sper ca vei vedea niste anime-uri mai serioase intai, desi Kanna-chan a inceput cu...ceva mai alfel . (I love Chikane Himemiya btw)
As vrea sa te simti bine aici, desi suntem putine si sa stai departe de mine (I'm a little dangerous :-")
Have fun!
Ma bucur ca iti plac Breaking Benjamin, am gasit azi o melodie noua, daca iti place si n-ai de unde sa o iei rezolvam noi cumva.
http://www.youtub...z_P52qZe6s
Breaking Benjamin - I Will Not Bow
Ideea e ca BB se afla printre trupele mele preferate
Sper ca vei vedea niste anime-uri mai serioase intai, desi Kanna-chan a inceput cu...ceva mai alfel . (I love Chikane Himemiya btw)
As vrea sa te simti bine aici, desi suntem putine si sa stai departe de mine (I'm a little dangerous :-")
Have fun!
Vizitato- Vizitator
stiam melodia )
adica...am descarcat-o de cum am aflat de ea xD ( mama mi-a facut rost ) )
si de abia astept sa apara noul album, la sfarsitul lunii ( cred ca am asteptat momentu asta de o eternitate ) )
well...acum urmeaza sa ma uit la nana...vazusem doua trei episoade vara trecuta, cand am fost la o prietena de a mea in italia, si erau dublate in italiana...nu prea am inteles eu mare lucru, dar mi-a placut )
adica...am descarcat-o de cum am aflat de ea xD ( mama mi-a facut rost ) )
si de abia astept sa apara noul album, la sfarsitul lunii ( cred ca am asteptat momentu asta de o eternitate ) )
well...acum urmeaza sa ma uit la nana...vazusem doua trei episoade vara trecuta, cand am fost la o prietena de a mea in italia, si erau dublate in italiana...nu prea am inteles eu mare lucru, dar mi-a placut )
Vizitato- Vizitator
Oh...m-am grabit cu oferta, se pare ca eu sunt in urma cu stirile. Pls anunta-ma si pe mine cand apare albumul daca uit.
Nana e un anime cu un fir epic foarte bun, m-am obisnuit mai greu cu grafica, dar e o poveste in care fiecare se regaseste intr-un fel. Vizionare placuta!
Nana e un anime cu un fir epic foarte bun, m-am obisnuit mai greu cu grafica, dar e o poveste in care fiecare se regaseste intr-un fel. Vizionare placuta!
Vizitato- Vizitator
Deci Maggy sunt doar o fosta colega de clasa ? Colega de banca , prietene ... nu ? Ugh !
Vad ca et deja a inceput cu muzica ( e magazinul meu de muzica online , nu al meu , dar imi da melodii ) si daca tot am zis de muzica ... nu iti mai plac Green Day , Pink ? Am ramas in urma rau ...
Trebuie sa spui ce calitati scriitoresti ai si ce geniu esti la ro si isto ... si ce imaginatie ai ...
Sper sa postezi in continuare si sa vezi aproape toate anime-urile interesante ... eu nu mai stiu altele ... adik o sa vedem cum facem poate gasim un link de unde sa vezi si Death Note si FMA ( desi mie imi place mai mult Full Metal Panic ) .
Cam atat !
Vad ca et deja a inceput cu muzica ( e magazinul meu de muzica online , nu al meu , dar imi da melodii ) si daca tot am zis de muzica ... nu iti mai plac Green Day , Pink ? Am ramas in urma rau ...
Trebuie sa spui ce calitati scriitoresti ai si ce geniu esti la ro si isto ... si ce imaginatie ai ...
Sper sa postezi in continuare si sa vezi aproape toate anime-urile interesante ... eu nu mai stiu altele ... adik o sa vedem cum facem poate gasim un link de unde sa vezi si Death Note si FMA ( desi mie imi place mai mult Full Metal Panic ) .
Cam atat !
bineinteles ca am fost si suntem mai mult decat colege de banca...
si da, imi place inca green day...( am ascultat zilele trecute melodiile pe care obisnuiam sa le ascultam la mp3-ul tau in clasa a opta si ....cum sa nu-ti placa de billie? xD)...
calitati scriitoresti???am avut ) bine...poate ca inca am....imaginatie..da ) dar sunt de parere ca nu exista oameni fara imaginatie, ci doar oameni..plictisiti xD
da, o sa postez
si chiar vreau sa vad mai multe anime-uri )
stii vreunele cu gemeni? ( nu ma impusca, please )
pt et: ( de pe site-ul lor oficial) :Breaking Benjamin’s new album titled ‘Dear Agony‘, will be hitting stores on September 29th. The first single “I Will Not Bow” to be featured in the movie “Surrogates” starring Bruce Willis, will be at radio on August 17th.
albumul asta trebuia sa apara acum un an...sper ca a meritat asteptarea....
si da, imi place inca green day...( am ascultat zilele trecute melodiile pe care obisnuiam sa le ascultam la mp3-ul tau in clasa a opta si ....cum sa nu-ti placa de billie? xD)...
calitati scriitoresti???am avut ) bine...poate ca inca am....imaginatie..da ) dar sunt de parere ca nu exista oameni fara imaginatie, ci doar oameni..plictisiti xD
da, o sa postez
si chiar vreau sa vad mai multe anime-uri )
stii vreunele cu gemeni? ( nu ma impusca, please )
pt et: ( de pe site-ul lor oficial) :Breaking Benjamin’s new album titled ‘Dear Agony‘, will be hitting stores on September 29th. The first single “I Will Not Bow” to be featured in the movie “Surrogates” starring Bruce Willis, will be at radio on August 17th.
albumul asta trebuia sa apara acum un an...sper ca a meritat asteptarea....
Vizitato- Vizitator
Nu stiu anime-uri cu gemeni, dar stiu unul cu doi frati care au puteri paranormale
Night Head Genesis.
Sincera sa fiu ti-as recomanda Ga-Rei-Zero intr-un viitor apropiat, desi nu e deloc cu gemeni. Are numai 12 episoade si...poate pun un link despre el.
http://winterveiled.page.tl/Ga_Rei_Zero.htm
Sper ca nu ma ucide Kanna-chan.
Abia astept sa citesc ceva scris de tine.
Night Head Genesis.
Sincera sa fiu ti-as recomanda Ga-Rei-Zero intr-un viitor apropiat, desi nu e deloc cu gemeni. Are numai 12 episoade si...poate pun un link despre el.
http://winterveiled.page.tl/Ga_Rei_Zero.htm
Sper ca nu ma ucide Kanna-chan.
Abia astept sa citesc ceva scris de tine.
Vizitato- Vizitator
Hikaru and Kaoru from Ouran
Aya, Aki (Ayashi No Ceres)
Amiboshi, Suboshi (Fushigi Yuugi)
Fuuka, Fumika (Negima!)
Kyou, Ryou (Clannad)
Risa, Riku (D.N.Angel)
Kagami, Tsukasa (Lucky Star)
Karin, Yuzu (Bleach)
Asta am gasit pe net ... app . daca mai da et pe aici ... in vampire night sunt 2 tipi gemeni ? Asa am gasit la intrebari pe yahoo ... ciudat ... mag , daca te vei uita la ga-rei-zero sa stii ca vreau sa imi spui cum ti se pare ca eu nu l-am vazut ... ( ce ma amuza cat de repede se adopta porecla ...et )
Pui ce povesti vrei tu Mag , dak sunt kinky si eventual sunt si 2 tipe ... e si mai bn ..
Cam atat !
Aya, Aki (Ayashi No Ceres)
Amiboshi, Suboshi (Fushigi Yuugi)
Fuuka, Fumika (Negima!)
Kyou, Ryou (Clannad)
Risa, Riku (D.N.Angel)
Kagami, Tsukasa (Lucky Star)
Karin, Yuzu (Bleach)
Asta am gasit pe net ... app . daca mai da et pe aici ... in vampire night sunt 2 tipi gemeni ? Asa am gasit la intrebari pe yahoo ... ciudat ... mag , daca te vei uita la ga-rei-zero sa stii ca vreau sa imi spui cum ti se pare ca eu nu l-am vazut ... ( ce ma amuza cat de repede se adopta porecla ...et )
Pui ce povesti vrei tu Mag , dak sunt kinky si eventual sunt si 2 tipe ... e si mai bn ..
Cam atat !
Kanna-chan, sper ca fata nu stie de my addiction pt kinky and two girls stuff...speram sa fiu celebra pentru ceva mai...onorabil =)))
Well iti recomand eu Ga-Rei-Zero...dar lasa sa iti recomande si altii
In Vampire Knight sunt gemeni Zero *droooool* si Ichirou.
et imi aduce aminte numai de un extraterestru urat ca dracu ((( nu ca eu as fi mai frumoasa =))))
De ce razi de preferintele mele? Vei citi tu zilele urmatoare o scena foarte interzisa, drept pedeapsa =)))))
Well iti recomand eu Ga-Rei-Zero...dar lasa sa iti recomande si altii
In Vampire Knight sunt gemeni Zero *droooool* si Ichirou.
et imi aduce aminte numai de un extraterestru urat ca dracu ((( nu ca eu as fi mai frumoasa =))))
De ce razi de preferintele mele? Vei citi tu zilele urmatoare o scena foarte interzisa, drept pedeapsa =)))))
Vizitato- Vizitator
Daca vrei sa citesti o poveste foarte tare ... http://animepassion.aforumfree.com/fiction-f22/sete-de-uitare-t177.htm#15388 si poate te inscrii si acolo ... ( et nu vine de la monstrii hidosi , ci de la numele tau eternal si de la chestii rare si mie imi placea E.T. , iar mag stie despre tine .... cam ... tot ce se poate stii in linii mari:D)
Mag ... scuipa niste carti , filme si culori preferate ... pls ... si ce alegi intre munte si mare si de ce ( stiu deja ce alegi si totusi pe 4 dec mergem la mare ca doar e ziua ta- la delfini )
Cam atat !
Mag ... scuipa niste carti , filme si culori preferate ... pls ... si ce alegi intre munte si mare si de ce ( stiu deja ce alegi si totusi pe 4 dec mergem la mare ca doar e ziua ta- la delfini )
Cam atat !
Are you insane?! She must NOT read that story!
4 dec? Oh, ar trebui sa facem comparatii de preferinte aici :-"
Stiu ca m-am bagat cam mult in seama la topicul asta si sper ca n-am suparat pe nimeni.
Dar ma sperie sa stiu ca stii multe despre mine )) si te rog sa nu citesti povestea aia. Kanna-chan, nici tu. Nu aveti 18 ani.
De ce oare am impresia ca veti face exact invers? "Fedra" deja a facut-o...ufff...
4 dec? Oh, ar trebui sa facem comparatii de preferinte aici :-"
Stiu ca m-am bagat cam mult in seama la topicul asta si sper ca n-am suparat pe nimeni.
Dar ma sperie sa stiu ca stii multe despre mine )) si te rog sa nu citesti povestea aia. Kanna-chan, nici tu. Nu aveti 18 ani.
De ce oare am impresia ca veti face exact invers? "Fedra" deja a facut-o...ufff...
Vizitato- Vizitator
Bine spus, nu au de ce citi povestea aia. Lasa ca o sa o citesc numai eu^^
Bine ai veniiiiiiiiiiiiiiiit, Mag!
Vad ca deja ai raspuns pe la intrebari si... pot spune ca te-ai acomodat (suna ciudat xD) pe aici. Oau!... esti nascuta in decembrie si ai alege marea? dragut. Dar zapada iti place? (trebuie sa ne strangem cat mai multi/multe si sa o bulgarim pe kannaa ca sa ii placa si ei... asta daca esti in tabara asta ). Oricum, pe 3-4 decembrie avem propusa o incercare de a aduce zapada in toata tara, cu tot felul de descancete, poate ne ajuti si tu^^ (eu momentan nu gasesc cartea cu vrajile, dar sigur merge si cu cartea cu bucate).
Ga-rei: Zero chiar e un anime dragut, poate te vei uita si tu si iti va placea
Si... daca tot m-ai pus atunci sa pun versuri de la Linkin Park la status... care e melodia ta preferata de la ei? (daca ai una).
Hope you'll have fun here!^^ ah, si astept, bineinteles, povestea aceea... :-"
*hugs*
Bine ai veniiiiiiiiiiiiiiiit, Mag!
Vad ca deja ai raspuns pe la intrebari si... pot spune ca te-ai acomodat (suna ciudat xD) pe aici. Oau!... esti nascuta in decembrie si ai alege marea? dragut. Dar zapada iti place? (trebuie sa ne strangem cat mai multi/multe si sa o bulgarim pe kannaa ca sa ii placa si ei... asta daca esti in tabara asta ). Oricum, pe 3-4 decembrie avem propusa o incercare de a aduce zapada in toata tara, cu tot felul de descancete, poate ne ajuti si tu^^ (eu momentan nu gasesc cartea cu vrajile, dar sigur merge si cu cartea cu bucate).
Ga-rei: Zero chiar e un anime dragut, poate te vei uita si tu si iti va placea
Si... daca tot m-ai pus atunci sa pun versuri de la Linkin Park la status... care e melodia ta preferata de la ei? (daca ai una).
Hope you'll have fun here!^^ ah, si astept, bineinteles, povestea aceea... :-"
*hugs*
Vizitato- Vizitator
mergem? la mare? omg...
am scris si eu o poveste destul de...kinky...asa ca nu e problema )
pai...carti: a treisprezecea poveste, lectii de respiratie, sarpe@cercel...
filme: nu prea ma uit la filme....final destination toate si orphanage...
culori: verde, negru, mov, rosu
intre mare si munte? imi place mai mult sa merg la munte dar da, mergem la mare de ziua mea, bineinteles...
daa.........ador zapada :X
bineinteles ca va ajut )
pai..melodia mea pref de la linkin park? ar fi...somewhere I belong..xD
am scris si eu o poveste destul de...kinky...asa ca nu e problema )
pai...carti: a treisprezecea poveste, lectii de respiratie, sarpe@cercel...
filme: nu prea ma uit la filme....final destination toate si orphanage...
culori: verde, negru, mov, rosu
intre mare si munte? imi place mai mult sa merg la munte dar da, mergem la mare de ziua mea, bineinteles...
daa.........ador zapada :X
bineinteles ca va ajut )
pai..melodia mea pref de la linkin park? ar fi...somewhere I belong..xD
Vizitato- Vizitator
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum