animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Crystal Boudoir - O lume a placerilor

In jos

Crystal Boudoir - O lume a placerilor Empty Crystal Boudoir - O lume a placerilor

Mesaj  Vizitato Lun Aug 31, 2009 2:17 am

Acesta e un fic mai "batran", inceput pe a+-ul vechi (aveam 10 ani .. deci ce puteam eu scrie la 10 ani , am avut o minte bolnava inca din carucior).
Sper sa va placa ..

1 : Crystal Boudoir
“E un lup in sifonierul tau ,lasa-l sa iasa, se sufoca .. “

-Unde pleci !?
-Bacsisul nu a fost prea gros! spuse Ivy trantind portiera.
Silueta ei fragila, acoperita de jacheta subtire albastra, se distingea mult prea greu intr-o seara asa intunecata de noiembrie.
Era “slujba” ei si regretele ar fi fost de prisos acum. Dupa atata timp .. si in fond, a reusit sa schimbe o viata, un alt client nu va fi mai greu de atat ..
Uitandu-se atenta la ceasul de pe mana dreapta, aceasta exclama:
-Deja 23.30 !? Trebuie sa ajung la Crystal cat mai repede ..
Aceasta facu cativa pasi in fata, indeajuns de multi incat sa fie remarcata de orice masina ce trecea in strada.
Si din ceata cumplita a iernii, o raza de speranta sub forma unei decapotabile argintii se arata spre Ivy. Fata ii facu un semn discret, iar masina opri deindata.
-La Crystal Boudoir, repede! spuse aceasta deschizand portiera.
-Intra .. ! raspunse un tanar cu parul dezordonat si de un roscat asa frumos.
Din prima clipa in care fata se aseza pe scaun, incepu sa traga insistent de jacheta pentru a o scoate. Insa, spre uimirea ei, baiatul nu primi gestul drept ceva bun.
-Hei, ce faci ?! Tu crezi ca de-aia te-am luat?
-Oh, cursa “pe gratis” ? Ce esti, un fel de fecior? spuse aceasta cautandu-si pachetul de tigari si razand ironic.
Raspunsul nu aparu, linistea gasindu-si camin. Dupa ceva timp, insa, privirile insistente la corpul fetei nu puteau sa treaca neobservate, creand prilej de discutie:
-Deci cu ce te ocupi? o intreba el.
-Tu.. glumesti?
-?
-Sunt prostituata, nu era evident? raspunse ea rece.
-.. aa? Ok .. si de ce faci asta?
Fumul de la tigarile Virginia Slim se intinse intre cei doi, formand o perdea de ceata.
-E ca un cerc vicios .. nu decid eu cand sa ma opresc. Fiecare slujba are un sef. La inceput a fost teama, acum .. scarba.
Profitand de ocazia ca se aflau la semaforul ce lumina un rosu aprins, baiatul scoase ceva din torpedou – era o carte de vizita ce o inmana fetei.
-Uite, aproape am ajuns la club. Ia asta, sper sa ne mai vedem!
“ Eric Anderson, avocat “
-Si numele tau e .. ?
-Ivy von Tease e numele meu de scena .. imi poti spune doar Ivy ..
-Incantat! spuse Eric zambind.
Fata pleca repede, ascunzand cartea de vizita in buzunar. Nu era bine ca altcineva sa o vada ..
Intrand pe usa din spate, Ivy se strecura direct la etaj unde se afla DeAngelo, cel de la care a inceput totul.
Mafiotul italian de renume avea retele de prostitutie de ani intregi .. dar Ivy nu a putut mirosi asta la timpul potrivit .. atatea vorbe, atatea ganduri, atatea gesturi .. a lasa o viata in urma pentru una atat de nedreapta nu e cu siguranta un pas bun.
Pe masura ce urca scarile, goluri in stomac apareau. Se intampla in fiecare seara, cand toate fetele trebuiau sa vina “acasa” cu suma de bani de peste zi.
Si in capatul treptelor se afla usa judecatii, morbida, neagra, si ce se afla dupa ea era si mai rau.
Ivy se opri in fata ei insa isi apleca insistent urechea spre ea .. tipete se auzeau. Erau niste tipete oribile, o voce subtire .. tipete urmate de un fel de lovituri.
-Ce se intampla ..? se intreba Ivy.
Incerca sa priveasca pe vizor insa acesta era acoperit cu un ambalaj. Tipetele deveneau din ce in ce mai puternice.
Insa nu numai ele se puteau auzi. Ivy putu distinge propozitii:
-Te rog, nu! Copilul meu ma asteapta acasa ..
Urmata de o voce de barbat:
-Catea nenorocita! 5 dolari?! 5 dolari ?!
Ivy deschise in cele din urma usa, pe de-o parte din curiozitate dar pe de alta parte fiindca deja intarziase, iar DeAngelo detesta asta.
Ce se afla dupa usa era categoric iadul pe pamant .. Tiffany, o alta fata din categoria lui Ivy zacea moarta pe podea, cu trupul scaldat intr-o balta de sange.
Peisajul morbid fu intrerupt de o voce calma si senzuala, dar diabolica in acelasi timp:
-Ma belle, ai putut ajunge!
Era DeAngelo cu obisnuitul sau whisky in mana si un bici din care curgea sange proaspat tinut discret sub sacoul maroniu.
Uitandu-se inca odata spre Tiffany, Ivy isi arunca repede privirea in buzunar :
“ 2 dolari .. “
Avea sa fie o noapte lunga.

VA URMA

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Crystal Boudoir - O lume a placerilor Empty Re: Crystal Boudoir - O lume a placerilor

Mesaj  kannaary Lun Aug 31, 2009 6:22 pm

E oarecum aiurea , la luxul in care se scalda mafiotul , fetele ar fi trebuit sa fie prostituate de lux , ceea ce insemna ca au peste 300 de euro sau dolari pe sedinta . Si oricum si normale daca ar fi fost si ... tot scoteau peste 100 de euro . Desigur astea sunt cifre inventate de mine ... nu m-am dus la prostituate ... si nu ma vad practicand aceasta meserie .
Ca poveste e in regula , mi se pare ca arata bine . Partea cu biciul si cu tipa moarta .. e cam exagerat , dar se scuza . Succes in continuare ! Sper sa o termini de data asta !
Ah si iti multumesc pt poveste , ea m-a ajutat mult! (nu mai stiu care fusese primul , tu sau eu , cu pov perv ... oricum unul se luase dupa celalalt ....)

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos