animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Personajul preferat

In jos

Personajul preferat Empty Personajul preferat

Mesaj  Vizitato Joi Aug 20, 2009 1:37 am

Cum sa nu fac un asemenea topic? Laughing Mai ales ca unul din personaje a urcat surprinzator in topul preferintelor mele in materie de personaje din anime-uri.
Deci: care este personajul vostru preferat (sau la plural) din CANAAN?
Mi-a placut ca "look" dinaintea lansarii anime-ului, cand am vazut-o in scan-uri. Nu ma asteptam sa fie personajul negativ, dar asta n-a facut sa-mi scada interesul.
Nu e nicio surpriza. Alphard.
Am mai spus, se pare ca numele au o semnificatie a lor in acest amine. Canaan este "tara fagaduintei", pe cand Alphard isi ia un nume potrivit cu ceea ce a devenit:

Alphard (α Hya / α Hydrae / Alpha Hydrae) is the brightest star in the constellation Hydra, marking the heart of the snake.

Alphard is an orange giant star. The name Alphard is from the Arabic الفرد (al-fard), "the solitary one", there being no other bright stars near it.

Sunt foarte curioasa in legatura cu trecutul ei, desi s-au oferit unele indicii. Asta ar explica foarte multe. Ceea ce admir la Alphard este hotararea, faptul ca este (sau pare) atat de rece, stapana pe sine, rezervata. Este poate unul din cele mai bune exemple de personaj pe care il prefer, are proprii demoni interiori si un trecut probabil tulbure, dar nu are nimic patetic. Sigur, a ales calea negativa si ucide oameni, dar...undeva exista ceva care a declansat asta. Imi plac personajele complicate si detest pe cele ireale, care sunt numai bunatate sau naivitate.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Personajul preferat Empty Re: Personajul preferat

Mesaj  Vizitato Sam Aug 22, 2009 10:07 pm

well, well... anime-ul asta m-a uimit in materie de personaje, pentru ca m-am uimit pe mine cat de repede m-am schimbat preferintele si de cate ori:))
Stiu ca in primul episod imi lasasera o impresie buna aproape toate personajele importante(aici ma refer la cele feminine, fara Hakko ca de ea nu mi-a placut de la inceput). Maria pentru discursul despre fotografiere si prin faptul ca, chiar daca era genul de personaj naiv si aerian, parea sa aiba ceva mai mult creier fata de cum au de obicei astfel de personaje. Canaan fiind salvatoarea si avand... nu stiu... avea ceva care m-a atras (si inca ma atrage) in felul in care se comporta si actiona. Alphard ca fiind "the evil, sexy girl" cu zambetul ala si Liang Qi cu faza cu dusul=)) Imi placeau toate, Maria fiind in mod suprinzator pe 1. Eh, apoi Maria si-a luat prea in serios rolul de fetita naiva, rapita si salvata de Canaan in fiecare episod si s-a dus din topul preferintelor. Liang Qi s-a dovedit a fi mult prea nebuna cu dragostea ei pentru Alphard dusa la extrem (dragoste, dragoste, dar e prea de tot>.<) si chiar m-a dezamagit, pentru ca ma asteptam la ceva mai mult de la ea, chiar imi paruse un personaj interesant (in sensul bun al cuvantului, ca interesanta tot a ramas xD).
Asa ca au mai ramas Canaan si Alphard. Cam oscilez intre cele doua. Momentan Alphard castiga, mai ales dupa ultimele episoade in care a fost efectiv... mortala, cu... magnet Smile) Imi place rolul ei de pana acum, chiar daca e evil si ii infecteaza pe toti cu virusul ala, parand sa nu aiba vreun scop anume. Are ea trecutul ei de care sunt curioasa (mai ales de legatura cu Canaan... that dreamy face...) si chiar e un personaj interesant si deosebit (and hot xD). Cat despre Canaan... mai sunt 6 episoade si chiar sper ca va fi ceva mai mult dezvoltata, pentru ca de prin episodul 4 parca, tot ceea ce a facut a fost sa o salveze pe Maria si sa fuga si smecheria cu sintetizia din ultimul episod. Sunt curioasa si de trecutul ei si abia astept sa se mai prinda niste piese din tot puzzle'ul asta.
Mai revin eu mai incolo pe aici... sa vad care va ramane pana la urma in topul preferintelor mele din anime-ul asta.

^^

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum