animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Discutii despre episoade

In jos

Discutii despre episoade Empty Discutii despre episoade

Mesaj  Vizitato Joi Aug 20, 2009 1:25 am

Mai pe scurt, de ce sa vorbesc pe mess sau cu prorpiile ganduri despre cele mai interesante scene din noul episod? Mai bine sa ne spunem parerile aici. Eventual "la cald", dupa RAW si/sau subtitrare. Pentru ca mie imi place sa fac schimb de pareri despre "obsesiile" mele.

Cred ca voi reveni cu un edit despre ep 7, daca imi depasesc lenea cronica. Sunt unele faze pe care nu le-am inteles si unele comentarii de pe blogurile in engleza pe care as vrea sa le impartasesc cu voi.

Edit:
Tocmai am vazut Canaan 8 subtitrat de [FMS] si sunt putin frustrata, pentru ca tot nu inteleg exact ce urmareste Alphard. Desi face gesturi indraznete.
Episodul e in mare despre Canaan si Maria, cu doua scene romantice cu subtext puternic.
Una la spital *almost kiss*
https://2img.net/h/oi26.tinypic.com/3ym2s.jpg
si alta sub cerul instelat (chiar romantic, nu?)
https://2img.net/h/oi28.tinypic.com/6xta1v.jpg
Asta chiar seamana cu o cerere in casatorie, iata dovada:
https://2img.net/h/oi31.tinypic.com/2n8397a.jpg

Canaan se vaieta mereu ca a pierdut sinestezia si n-o mai poate proteja pe Maria (wow, am facut rima!), iar organizatia din care face parte Natsume si al carei agent e Canaan, Iron Strife parca, nu pare asa inocenta.
Alphard vorbeste la telefon cu vicepresedintele american si mie imi miroase a manipulare dar si a...colaborare in scopuri de bani si putere. Asta urmarise probabil Alphard, sa forteze mana Americii pentru a asigura viitorul Snake ca organizatie terorista. Mereu vor fi razboaie si Snake va avea ce face. Oare, asta sa fie? Ma intreb insa ce e cu "casa" unde Alphard isi varsa nervii tragand cu FN-ul...si desi nu-mi place sa recunosc, asta imi aminteste de Laing Qi.
Mino si Santana canta oribil, Hakko vrea s-o ucida pe Canaan (iar aceasta isi cere scuze o_O, are you idiot, Canaan-chan?) si ma intreb de ce...si reapare Yunyun. Asta mai lipsea! Un episod linistit, putin monoton si totusi interesant. Dar mi-a stricat "numaratoarea" si ideea cu episoadele pare. De fapt ep 7 mi-a stricat-o, fiind unul atat de bun.
Ce vrea Alphard? Asta e intrebarea mea mereu.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Discutii despre episoade Empty Re: Discutii despre episoade

Mesaj  Vizitato Lun Aug 31, 2009 4:59 am

Ok, episdoul 9 a fost unul destul de ciudat in opinia mea... o gramada de lucruri neprevazute unul dupa altul. E adevarat, am mai aflat oaresce despre virusul ala si despre sat si despre tot ce s-a intamplat acolo dar marile intrebari tot raman. S-au adunat toti si au luat-o spre sat... si au luat-o si pe yunyun xD avea o privire ciudata stand acolo, in bratele lui Hakko. Oricum, tipul ala... unblooming flower... intai m-a dus cu gandul la ciudatii din primul pisod si m-am bucurat, gasind in sfarsit o explicatie pentru nebunia alora, dar mi-a fost intr-un fel mila de el. Stiu ca Hakko Nu vroia sa il ucida cu vocea ei, chiar vroia sa il salveze de pistoalele lui canaan(nu ca i-ar fi iesit ei mare lucru) si mi-a parut rau... si totusi, faza cu vocea ei care parca are ceva raze ultra-sonice sau cum s-or chema, m-a dus cu gandul la idea aflata tot tin episodul asta, cum ca scopul celor de la Snake+CIA era sa creeze acei oameni cu puteri neobisnuite... nu ma pot gandi decat la termenul de "mutanti" amintindu-mi de x-men>.<'' daca asa a fost, pot zice ca Hakko e unul din "subiectii de testare" cei mai reusiti.
Cred ca Alphard l-a simtit de mai demult pe Cummings si stia la ce sa se astepte, o admir pentru ca si-a pastrat calmul(dar era de asteptat din partea ei, ne?) si a actionat cum a facut-o... mi-a placut idea cu inlocuirea pistoalelor dar chiar am ramas socata sa vad ca Cummings chiar indreapta ala spre ea O.O Sa o aleaga e Liang Qi in locul lui Alphard? oau... ma intreb de ce. nu stiu de ce i-ar putea fi draga nebuna aia... poate de frica lui Alphard, poate sa speriat de planul ei si a crezut ca ar putea conduce la ceva mult prea rau. Sau poate ii lipseste si lui o doaga. faza cu "Love"... am ramas din nou ca traznita... si m-a pufnit rasul... ras din'ala sanatos=))) M-a uimit sa vad si ca Alphard trage in elicopterul lui Liang... iar criza ei de dupa a fost oarecum asteptata. Ca de crizat s-a tot crizat crazy liang si a inceput sa repete intr-una 'love, love, love'... sa se ia de mana cu presedintele ala american, nu alta. App de asta, se pare ca cooperarea dintre Snakes si america, sau in fine, CIA, tine de destul de mult timp... strange, nu stiu ce ar castiga aia.
App... am si eu o intrebare... e ceva ce nu inteleg dar poate imi scapa mie... Alphard se tot plimba pe la intalnirile alea importante in rochii lungi si sexy... nu sesiza nimeni? Adica, cum se putea plimba pe acolo, ea fiind sefa unei organizatii teroriste? Ma gandeam ca ar fi trebuit sa sara aia pe ea sa o aresteze ultima data... ca nu e cineva care sa nu iasa in evidenta printre toti mosii aia la costum care arata la fel.
Oricum... cea mai bomboasa bomba a zilei a fost pana la urma discutia intre Alphard si Canaan. Faptul ca a avut loc a fost un soc in sine, eu credeam ca nu va mai avea mult de trait Canaan, chiar daca-i printre personajele principale xD Si uite asa realizez eu ce plina de insemnatate e diferenta dintre doua traduceri... dupa ce am vazut episodul online(ca nu mi se descarca deloc repede) puteam sa jur ca e o legatura intre cele doua... ceva peste gelozie si competitie... something like.. family, stiu ca suna ciudat-.- In fine, dupa ce am citit subtitrarea de pe blogul lui eternal... saw that I was kinda wrong... but there still is something there... nu inteleg ce vrea de la Canaan de a lasat-o in viata, de e asa dezamagita de ea si ii spune sa devina mai buna. Ca sa implineasca ceea ce a vrut Sham sau cum l-o chema si sa fie "the land of hope", ceva ce ea nu a putut deveni? ca se tot uita iar la plicul ala... but that's good stuff... ea parca era personajul negativ... ne? Si faptul ca reflecta aceasi lumina ca sham.. again O.O cred ca asa am fost tot episodul:))) Deci inca nu se stie nimic. Mie-mi place lumina in care a fost pusa alphard.. poate chiar are si scopuri bune, un personaj atat de greu de citit si totusi fascinant nu cred ca am mai vazut xD
In the end, ramana fabrica aia... nu prea inteleg eu care-i faza cu ea, dar tare ma tem(ok, nu ma tem, ar fi un fel de... eliberare:)) ) ca Liang nu mai are mult de trait :-? aaa... si numele acela... Despair... nu-mi place sa o recunosc, dar i se cam potriveste lui Canaan, chiar daca probabil a fost zis doar din rautate.
well, we'll wait and see... abia astept urmatorul episod... cateodata intreaga saptamana se concentreaza doar pe ziua de duminica/luni:))))

^^

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Sept 07, 2009 12:36 am

Sincera sa fiu episodul m-a dezamagit putin dar m-a si incantat...e straniu, nu?
E intr-un fel dedicat lui Hakko si Santana, dar mi se pare ca povestea se lungeste cu detalii neimportante, mai sunt numai 3 episoade si tot nu stim mare lucru. Bomba zilei este scopul acelui...laborator de cercetare: o clona a lui Canaan. Si, parca mai straniu, Canaan este afectata de virusul UA care i-a crescut abilitatile sinestezice. Wow!
Dar nu zicea Alphard ca nu e nevoie de doua Canaan? Sigur, ea vorbea despre Sham si ea insasi, dar oare nu s-a lasat tot timpul impresia ca ea este cea care a creat "factory"? De ce ea spune ca e fabrica lui Liang, de ce vrea sa o distruga, de ce acum si nu mai demult?
E de-a dreptul ciudat sa o vezi asa croita in 9 sa distruga fabrica si acum sa mearga linistita prin "tuneluri" vorbind cu Cummings despre Canaan! Mi se pare ca raceala si asprimea ei sunt o fatada si e destul de afectata de existenta lui Canaan. Practic gandea cu voce tare, incercand sa convinga - pe cine? - ca simpla vedere a lui Canaan ii face rau, la fel cum ii facuse Sham (sau mai bine zis ii produce greata). Serios? Nu vreau s-o critic, chiar mi se pare si mai interesanta asa, dar numai personaj negativ nu pare! Liang isi pune in aplicare planurile malefice si ea zice ca toate la timpul lor, e asa indiferenta fata de ce se intampla in jur, gandindu-se in schimb la intalnirea dinainte cu Canaan!
Mi-a placut Liang aici, felul in care a folosit-o pe Hakko, prefacatoria aia socanta cu lacrimile si "costumatia" =)) Pacat ca idiotul ala de Minoru a facut pe eroul si uite asa Canaan scapa cu viata. Sh*t!
Cine e tipa de sub gheata? Clona lui Canaan? Cum de cresc flori pe/din gheata? Si ce urmareste Natsume?
Si mai ales CE URMARESTE ALPHARD? Ar fi cazul sa aflam, parca s-au lungit prea mult misterele din jurul ei si deja s-au dus 10 episoade.
Btw, a fost destul de dragutz "siropul" cu Hakko si Santana...

Edit: cand vine vorba de Sham asta sau cum l-o chema, imi amintesc de acel blog =))))

They start talk­ing about Siam (okay, I’m a bit con­fused on his name. First time he appeared, the subs said his name was Shan, now in this epis­ode they call him Sian, and wiki­pe­dia says Siam! Until someone clears this up to me, I’m going to call him Dude).
http://anime2.kokidokom.net/canaan-09/

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum