Ma dadea talentul afara din casa .. xD
2 participanți
Pagina 1 din 1
Ma dadea talentul afara din casa .. xD
Ma gandeam si eu sa-mi postez mazgalelile >.<
As vrea sa incep prin a spune ca nu ma pricep deloc la colorat, mereu fac asta dezordonat si sunt poate prea lenes sa indrept greseala cateodata ._. Oricum, lucrez la colorat si in paralel si la anatomia corpului, stiu ca e groaznica
Ok, sa incepem:
O ceasca de ceai? - oh, ai grija, frige xD
Oh si era sa uit, de obicei nu las pielea alba dar era parte din desen fiindca am vrut ca personajul sa para putin infricosator..
Rabbit :3 - asta sunt eu in varianta iepure (ce face plictiseala din om, eh..)
Culoare vs. Alb-Negru - am vrut ceva colorat.. dar nici prea incarcat.. si asta a rezultat (fac si rime acum).
Desenele colorate digital sunt facute in Paint Tool Sai, direct pe calculator (cu pixul de la tableta nu cu mouse ca ieseau adevarati monstrii xD).
O sa mai adaug eu mazgaleli in viitorul apropiat :3
As vrea sa incep prin a spune ca nu ma pricep deloc la colorat, mereu fac asta dezordonat si sunt poate prea lenes sa indrept greseala cateodata ._. Oricum, lucrez la colorat si in paralel si la anatomia corpului, stiu ca e groaznica
Ok, sa incepem:
O ceasca de ceai? - oh, ai grija, frige xD
Oh si era sa uit, de obicei nu las pielea alba dar era parte din desen fiindca am vrut ca personajul sa para putin infricosator..
Rabbit :3 - asta sunt eu in varianta iepure (ce face plictiseala din om, eh..)
Culoare vs. Alb-Negru - am vrut ceva colorat.. dar nici prea incarcat.. si asta a rezultat (fac si rime acum).
Desenele colorate digital sunt facute in Paint Tool Sai, direct pe calculator (cu pixul de la tableta nu cu mouse ca ieseau adevarati monstrii xD).
O sa mai adaug eu mazgaleli in viitorul apropiat :3
Vizitato- Vizitator
Re: Ma dadea talentul afara din casa .. xD
Mie ultimele doua desene imi plac ... esti un iepuras foarte fain ... si ultimul desen are o poveste , este foarte reusit ... trecerea de la culoare la alb si negru , un monoton sumbru ... imi place cum desenezi , e dragut .
Cam atat !
Cam atat !
Re: Ma dadea talentul afara din casa .. xD
Culoare vs. Alb-Negru
Desen inspirat si original. Doua lumi, doua viziuni ale aceluiasi cuplu sau pierderea culorii semnifica tocmai faptul ca unul din parteneri a devenit o amintire de care te mai leaga numai nuante pale ce asfintesc in uitare? Oricare ar fi semnificatia desenului, este foarte reusit.
Desen inspirat si original. Doua lumi, doua viziuni ale aceluiasi cuplu sau pierderea culorii semnifica tocmai faptul ca unul din parteneri a devenit o amintire de care te mai leaga numai nuante pale ce asfintesc in uitare? Oricare ar fi semnificatia desenului, este foarte reusit.
Shallow Flame- Numarul mesajelor : 1
Puncte : 2
Reputatie : 1
Data de inscriere : 17/07/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum