animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ma dadea talentul afara din casa .. xD

2 participanți

In jos

Ma dadea talentul afara din casa .. xD Empty Ma dadea talentul afara din casa .. xD

Mesaj  Vizitato Lun Aug 17, 2009 12:12 am

Ma gandeam si eu sa-mi postez mazgalelile >.<
As vrea sa incep prin a spune ca nu ma pricep deloc la colorat, mereu fac asta dezordonat si sunt poate prea lenes sa indrept greseala cateodata ._. Oricum, lucrez la colorat si in paralel si la anatomia corpului, stiu ca e groaznica No
Ok, sa incepem:

O ceasca de ceai? - oh, ai grija, frige xD
Oh si era sa uit, de obicei nu las pielea alba dar era parte din desen fiindca am vrut ca personajul sa para putin infricosator..

Rabbit :3 - asta sunt eu in varianta iepure (ce face plictiseala din om, eh..)

Culoare vs. Alb-Negru - am vrut ceva colorat.. dar nici prea incarcat.. si asta a rezultat (fac si rime acum).

Desenele colorate digital sunt facute in Paint Tool Sai, direct pe calculator (cu pixul de la tableta nu cu mouse ca ieseau adevarati monstrii xD).
O sa mai adaug eu mazgaleli in viitorul apropiat :3

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Ma dadea talentul afara din casa .. xD Empty Re: Ma dadea talentul afara din casa .. xD

Mesaj  kannaary Lun Aug 17, 2009 1:13 am

Mie ultimele doua desene imi plac ... esti un iepuras foarte fain ... si ultimul desen are o poveste , este foarte reusit ... trecerea de la culoare la alb si negru , un monoton sumbru ... imi place cum desenezi , e dragut .

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ma dadea talentul afara din casa .. xD Empty Re: Ma dadea talentul afara din casa .. xD

Mesaj  Shallow Flame Mier Aug 26, 2009 6:41 am

Culoare vs. Alb-Negru
Desen inspirat si original. Doua lumi, doua viziuni ale aceluiasi cuplu sau pierderea culorii semnifica tocmai faptul ca unul din parteneri a devenit o amintire de care te mai leaga numai nuante pale ce asfintesc in uitare? Oricare ar fi semnificatia desenului, este foarte reusit.

Shallow Flame

Numarul mesajelor : 1
Puncte : 2
Reputatie : 1
Data de inscriere : 17/07/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum