animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Caracterizeaza userul .....

In jos

Caracterizeaza userul ..... Empty Caracterizeaza userul .....

Mesaj  kannaary Vin Aug 14, 2009 6:32 pm

Stiti si voi ideea . Caracterizati userul , dar cel mai bine e sa caracterizati pe cine vreti nu neaparat pe cel de deasupra ca sa nu existe nicio problema ... asa ca urmatorul care va posta aici nu ma va caracteriza pe mine (cred ca am vreo 700 de caracterizari de la useri fiindca saracii ca sa mentina viu topicul trebuiau sa o faca ) va caracteriza pe cine doreste , conditia sa fie pe aici , deci din cei (momentan ) 7 useri (sper sa nu ma insel ) urmatorul va alege pe cineva .
spor la postat !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Caracterizeaza userul ..... Empty Re: Caracterizeaza userul .....

Mesaj  Vizitato Dum Aug 16, 2009 5:57 pm

Ok, deci daca regula cu "vecinul" de sus nu mai e valabila, atunci eu o aleg pe Laura.
Este o fata cu simtul umorului, foarte vesela si jucausa. Este cunoscuta si ca Dream Girl sau Dreamy. Eu prefer sa ii zic Dreamy, suna cute ^w^
Stiu ca e din Bistrita, facusem o gafa prima data, mersi Ary ca mi-ai zis!
De asemenea mai stiu ca a vazut "The girl who leapt throught time" (si eu am vazut putin si mi-a lasat o impresie buna~)
Per total, e o persoana prietenoasa, happy and funny <3

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Sam Aug 29, 2009 8:40 pm

il aleg pe ... Mister Donut
Imi place mult de el ... este o persoana care isi creeaza posibilitati , este un copil istet si descurcaret , care desi nu citeste scrie foarte bine . Incearca si exploreaza orice domeniu , fie ca e vorba de desen , gimnastica , scris (uite nu l-am auzit sa cante , dar nu e timpul trecut )
Mi se pare ca incearca orice crede ca poate face si isi duce mai departe visele , facandu-le realitate .
Mie mi se pare un om ambitios , va deveni cu siguranta un baiat demn si serios ... Cumva avem mai multe puncte in comun , scrisul , facultatea pe care vrem sa o urmam , doar ca el este mult mai puternic si va ajunge mai sus decat mine daca o va tine tot asa si ma bucura mult ideea asta .
Il cunosc de foarte mult timp ... 2 ani si ceva si am cu adevarat impresia ca este fratiorul meu ... sper doar ca lui i-am fost alaturi atunci cand a avut nevoie de mine si ca nu l-am dezamagit , pe mine m-a sprijinit mereu si cand trebuia sa trec pasul catre liceu el a fost acolo si mi-a spus ca ma va ajuta .

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum