animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Heya~ :3 !!!

In jos

Heya~ :3 !!! Empty Heya~ :3 !!!

Mesaj  Vizitato Vin Aug 14, 2009 2:40 am

Salut! Am aterizat si eu p'aici ^^

Numele meu este Radu si am 13 ani. Sunt fan anime de la varsta de 10 ani, primul anime vazut fiind Tokyo Mew Mew~
In timpul liber imi place sa scriu, sa desenez, sa citesc manga sau sa vad anime-uri si fac gimnastica aerobica.

Ca si anime-uri preferate am: Full Moon Wo Sagashite, Sailor Moon, Clannad (chiar daca am vazut doar cateva epi.), Kamikaze Kaitou Jeanne, Ghost Stories, Paradise Kiss si cam atat imi pot aminti deocamdata Embarassed

Formatii preferate nu am, prefer toate genurile de muzica (inafara de manele), melodia mea preferata la momentul actual fiind Miss Kiss Kiss Bang (Alex Swings Oscar Sings).

Filmele mele preferate sunt: Panza lui Charlotte, Titanic si Save the last dance.

Uneori pot fi timid insa adesea sunt o persoana prietenoasa si imi place sa cunosc oameni noi :3 Nu suport ca o persoana sa aiba o parere prea buna despre ea sau sa aiba " doua chipuri ".

Cam atat ar fi despre mine ~

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Heya~ :3 !!! Empty Re: Heya~ :3 !!!

Mesaj  Vizitato Vin Aug 14, 2009 2:57 am

ello, Raduuuu! Bine ai venit!^^ Ma bucur sa te vad pe site Very Happy
intrebariii... hmmm... si tu desenai fetite Mew Mew mai demult? (vreau sa vad daca sunt singura care umbla dupa ea cu foi si hartii scoase la imprimanta cu ele=)) )
gimanstica aerobica? oau! as vreau si eu sa-mi fac timp sa reusesc sa fac... faci singur asta? (e de admirat)
app, stiati ca suntem fratiori prin alianta?(daca asa ii zice)... amandoi o avem pe kannaa ca sora xD
oricum... have fun here!^^ sper sa fi activ:) *hugs*

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Aug 14, 2009 3:34 am

Bun venit Radu ! Multumesc pentru ca te-ai inregistrat si te-ai aratat interesat de forumul meu . Asta imi aminteste de forumurile tale ... cand aveam grija amandoi de el ... dupa ce tu il creasei . Amintiri frumoase!
Acum uite ca ma simt amenintata ca voi ajunge pe locul 3 in topul postarilor . Postezi peste tot si o faci bine , ma bucur pentru asta si iti multumesc !
Sper sa te simti bine aici ... sper sa intelegi ideea mea de a nu avea multi useri si faptul ca refuz sa trimit mesaje cu link-ul acesta . Pentru mine e un loc liber in care pot face ceea ce doresc fara sa ma tem ca vede altcineva ce scriu . E ca un jurnal comun si public , dar putin ascuns de vederea tuturor .
Spor la postat !

Cam atat!
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Aug 14, 2009 1:39 pm

Multumesc foarte mult pentru primire ^^~ Ma simt foarte bine aici :3

Laura, sau mai bine zis surioara (ma bucur sa aflu <3), si eu desenam fetite Mew Mew intr-una, insa faceam doar niste chibi si singura chestie asemanatoare era parul lor fiindca le imbracam intr-un fel de .. rochii de seara?(sau ce erau.. chestiile alea xD) Fiindca nu le puteam desena costumele : ))
Gimnastica aerobica fac de cateva luni (prima ramura a gimnasticii pe care am practicat-o a fost acrobatica, insa era prea grea datorita faptului ca erau foarte multe sarituri incluse >.<), dar nu acasa, ci la un club cu o profesoara. E destul de dragut fiindca e pe muzica dar uneori e foarte obositoare o_O Insa e distractiv <3
De asemenea mi s-a propus (tot profesoara, avea cunostinte in acest domeniu..) sa merg la circ : )) Da, sa fiu ceva de genul persoana care se suceste bizar .. sau ceva de genul o.o Dar am refuzat, mai mult parintii nu au fost de acord .. eu .. chiar visam sa merg la circ, ar fi frumos :3 Si nici nu credeam ca e asa usor sa intri la circ, trebuie doar sa vb. cu cineva de-acolo si sa dai o proba o.o

Fedra, ma bucur ca ma consideri activ Smile Voi continua sa postez frecvent ,poate nu astazi fiindca plec la tara, dar cu siguranta voi reveni duminica ^^~
Am inteles dorinta ta cu link-ul forum-ului, si te inteleg, este foarte frumoasa admosfera pe care vrei sa o creezi!

Pai, repet, multumesc pentru primire <3 Like a Star @ heaven

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum