animewelt
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dorintele Corupte

In jos

Dorintele Corupte Empty Dorintele Corupte

Mesaj  Vizitato Mar Iul 28, 2009 7:16 pm

Alt joculet simplu... primul user isi pune o dorinta, iar urmatorul trebuie sa o corupa, adaugand la randul lui o alta...
de exemplu:
userul x: Imi doresc o ciocolata
userul y: O vei avea, dar va fi expirata si te va durea burta dupa ce o vei manca. Imi doresc sa zbor.
Si asa mai departe... eu am pus aici unele dintre cele mai banale dorinte si coruperi, oricum xD
asaaa...

Imi doresc sa corupa cineva dorinta Kannei de la a+... hai... nu e asa de greu... ma distreaza ca nu e nimeni pe acolo:)) (app, nu o sterge xDD)

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Dorintele Corupte Empty Re: Dorintele Corupte

Mesaj  kannaary Mier Iul 29, 2009 2:22 am

Zambeste , nu trebuie sa iti corup dorinta avand in vedere ca cineva a fost darnic si a corupt-o , nici nu pot crede , acea dorinta ideala , necorupta de atata timp ... dar e bine .

As vrea ca Dreamy sa fie aici , sa fie peste tot , pe net !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Numarul mesajelor : 84
Puncte : 142
Reputatie : 10
Data de inscriere : 16/07/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti

https://animewelt.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 31, 2009 1:22 am

Wish granted. Dar asta o sa o oboseasca asa de tare incat va trebui sa se recupereze cateva zile inainte sa revina in forta.

Imi doresc sa nu ma mai simt vlaguita, th. -.-

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Iul 31, 2009 7:41 pm

Ok ! Nu vreau sa fiu rea , dar nu ma pot gandi decat la toate chestiile aiurea care te-ar putea face sa te simti vlaguita . Nu te vei mai simti asa , iti vei dori sa faci multe , dar vremea se va strica brusc si ai tai nu iti vor da voie sa iesi din casa asa ca vei avea energie inutil ....

As vrea pepene verde ... mi-e lene sa ma duc la piata si il vreau si curatat de mama si taiat bucatele asa cum mi-l face mereu !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mier Aug 05, 2009 12:55 am

Vei avea pepene verde dar cand il vei vedea ti se va face pofta de rosu si tot asa, pana ce intreaga casa va fi plina de pepeni!>Smile

As vrea sa ies in ploaie si sa ma fac ciuciulete fara sa-mi comenteze apoi bunica sau matusa'mea acasa si fara sa ma racesc.

^^

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 24, 2009 3:08 am

Dorinta indeplinita, ai face o luuuuunga plimbare prin ploaie, fara sa racesti .. dar mai tarziu vei afla ca fusese o ploaie de saliva pale ah, si te vei simti asa nasol .. cu atata saliva pe haine >.<" (nu ca asta ar fi posibil .. doamne, ce-mi coace mintea)

Imi doresc sa fim din nou in luna iunie, la inceputul vacantei ...

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Lun Aug 24, 2009 8:25 pm

Va fi iunie si te vei plictisi de moarte in aceste luni , pentru ca nu vei avea cumm sa faci ceva ... nici la tv nu va fi nimic , afara va fi vreme rea , nu vei mai cunoaste oameni noi ... pur si simplu vei fi tu si cei 4 pereti ai camerei tale .

As vrea sa mai fi stat !

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 24, 2009 10:54 pm

Ai mai fi stat, dar asta ar fi insemnat baie cu broscutele in lac, o raceala groaznica si o saptamana pe care ati fi petrecut-o fiecare in patul ei cu febra... adica in paturi diferite (no kinky stuff for you...), in camere diferite, chiar daca in acelasi oras...

As vrea sa reusesc sa imi pun gandurile in ordine pentru intalnirea de maine(daca va putea veni)... ce ciudat, de parca nu ne-am cunoaste de la 4 ani-.-

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Sam Sept 26, 2009 1:37 am

Va fi bine , gandurile tale vor disparea , nu vei mai putea sa iti amintesti cine e cine si vei uita ca ai alti prieteni in afara de cei din viata de zi cu zi (reala ) dar vei avea un ciudat sentiment ca ai pierdut cv .

As vrea ca lucrurile sa fie luminoase .... sa nu mai pierd prieteni in mod special
kannaary
kannaary
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Oct 09, 2009 7:48 am

Lucrurile vor fi luminoase si ii vei avea pe toti prietenii tai alaturi dar vei fi mereu macinata de niste ganduri negre, urate si lipsite de sens in putinele clipe de singuratate si nu vei putea sa le spui altora ca sa te descarci, sau sa le scri undeva... brrr>.<'''

Vreau sa treaca odata cele doua saptamani cat mai sunt si sa poata veni/sa vrea sa vina si ea si ea si ea.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kannaary Vin Oct 30, 2009 7:14 pm

Nu ca e stupid sa zic ca nu va veni ? Toata lumea care trebuia sa vina a venit asa ca ce pot eu corupe ? Uite , a venit toata lumea , dar apoi o sa dispara subit .

As vrea sa termin odata scoala ....

Cam atat !
kannaary
kannaary
Admin