PK - un anime frumos sau doar trist ?
animewelt :: Anime :: Paradise Kiss
Pagina 1 din 1
PK - un anime frumos sau doar trist ?
Secretele unei iubiri adevarate pe care o traieste o adolescenta din Tokyo mi se par uimitoare . Aceasta poveste m-a schimbat , te face sa intelegi cum e cu adevarat viata . A fi perfect nu e mereu ceea ce iti doresti , a avea o poveste de dragoste ideala nu este mereu cel mai bine . A iubi , a te schimba pentru a iubi ... toate acestea se regasesc in Paradise Kiss .
Voi ce parere aveti despre acest anime ? Va place ? Nu va place? Vi se pare trist ? Va enerveaza?
Cam atat !
Voi ce parere aveti despre acest anime ? Va place ? Nu va place? Vi se pare trist ? Va enerveaza?
Cam atat !
Re: PK - un anime frumos sau doar trist ?
Paradise Kiss este, in mare parte, trist, dat fiind ca Yukari intampina multe piedici in gasirea adevaratei iubiri.
Uneori indiferenta lui George ma enerva, dar nu as cataloga anime-ul drept unul enervant din cauza acestui fapt.
Imi place foarte mult acest anime, l-as revedea de sute de ori si tot mi s-ar parea extrem de interesant.
Uneori indiferenta lui George ma enerva, dar nu as cataloga anime-ul drept unul enervant din cauza acestui fapt.
Imi place foarte mult acest anime, l-as revedea de sute de ori si tot mi s-ar parea extrem de interesant.
Vizitato- Vizitator
animewelt :: Anime :: Paradise Kiss
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum